Šumivé víno Hubert de Luxe v novom šate

Šumivé víno Hubert de Luxe, ktoré je obľúbené najmä medzi ženami, má teraz ešte žiarivejší zlatý dizajn. Spoločnosť Hubert J.E., najväčší slovenský a významný stredoeurópsky výrobca šumivých vín, sa neustále snaží prispôsobiť požiadavkám zákazníkov a s tým súvisí aj nový dizajn úspešného produktu Hubert de Luxe. Tento príjemne sladký sekt je najpredávanejším produktom v kategórií šumivých vín na Slovensku v prvom polroku 2007 (Zdroj: AC Nielsen 2007) a celkový ročný predaj presahuje 1,5 milióna fliaš. Hubert de Luxe je obľúbený medzi romantikmi a milovníkmi sladkých sektov a svoje miesto si našiel predovšetkým u nežnejšej časti konzumentov šumivých vín. Hubert de Luxe v sebe spája sviežosť a štýlovosť, ktorá aj tej najbežnejšej chvíli dodá jedinečnú atmosféru. Je nielen ideálnym nápojom pre dámsku spoločnosť, ale aj elegantným darčekom pre partnerku.

Jedinečnosť Hubert de Luxe

Lahodná sladká chuť Hubert de Luxe si získala predovšetkým ženy. Práve cieľom nového dizajnu je zvýšiť estetické a hodnotové vnímanie tohto produktu, zvýrazniť jeho osobitnosť s nádychom luxusu, ktorú predstavuje typická zlatá farba obľúbená medzi dámami. Toto aromatické biele šumivé víno vzniká spojením aromatických odrôd Irsai Oliver a Muškát Moravský. Hubert de Luxe osloví živou, citrónovožltou farbou a jemným perlením a stabilitou peny. Vínu dominuje vôňa zrelého hrozna s muškátovým buketom, chuť je plná, hroznová, harmonicky sladká a perzistentná. Je jedinečný k rôznym druhom zákuskov a zmrzlín.

hubert-de-luxe_new_2007_smallŠumivé víno Hubert De Luxe je vyrobené metódou primárnej fermentácie – nazývanou metóda asti, pri ktorej ako pri jedinej výrobnej metóde šumivého vína prebieha proces kvasenia vínneho muštu. Mušty aromatických odrôd kvasia v tlakovej nádobe za stálej kontroly obsahu alkoholu vo víne. Po dosiahnutí požadovanej hranice sa proces fermentácie podchladením zastaví. Vzniká tak čarokrásny nápoj s obsahom zvyškového cukru nad 50 g/l a obsahom alkoholu 7%. „Vysoký obsah cukru v tomto šumivom víne je výsledkom prírodného kvasenia aromatických odrôd hrozna. Cukor do tohto šumivého vína nie je umelo pridávaný a predstavuje čistý prírodný hroznový cukor – fruktózu“ vysvetľuje Ing. Štefan Ailer riaditeľ spoločnosti Hubert J.E. pre výrobu a techniku.

Hubert de Luxe je obľúbený nielen vďaka svojej podmanivej muškátovej chuti medzi dámami, ale jedinečné kvality potvrdzuje aj medzi odborníkmi. Bol zaradený do Národného salónu vín medzi 100 najlepších vín za rok 2007. Hubert de Luxe, aromatické šumivé víno, ročník 2005, sladké sa stalo najvyššie hodnotené víno v kategórii šumivé vína pre rok 2007.

Okrem redizajnu sa portfólio značky Hubert de Luxe rozširuje aj o nové formáty, ktoré doteraz neboli v ponuke: 0,375L a 1,5L. Aj týmto spôsobom sa snažíme vyhovieť našim zákazníkom, aby si každý mohol vybrať objem podľa charakteru príležitosti a množstva milovníkov dobrého sektu. Popularita sektu a šampanského stále rastie u nás i vo svete. Sekt nie je spájaný len s oslavami, ale vychutnáva sa v každom ročnom období a pri každodenných príležitostiach,“ povedal Ing. Miroslav Tkáč, riaditeľ spoločnosti Hubert J.E. pre obchod a marketing