Slovenské dámy navrhli novú etiketu pre Hubert

V reštaurácii hotela Albrecht v Bratislave sa posledný novembrový utorok konal v poradí už šiesty Dámsky Hubert club. Toto podujatie, určené výhradne pre zástupkyne nežnejšieho pohlavia, sa zvyčajne nesie v duchu dobrého jedla, lahodných sektov a zaujímavostí zo sveta módy, šperkov alebo miešaných nápojov. Na poslednom Dámskom Hubert clube zástupcovia spoločnosti Hubert J.E. predstavili aj novú, limitovanú edíciu sektu Hubert de Luxe, ktorého etiketu zdobí vizuál obrazu vytvoreného na letnom clube. Pozvané dámy sa vtedy nechali inšpirovať letnou atmosférou a šumivým vínkom, výsledkom čoho bola originálna maľba.

Spoločnosť Hubert J.E. pravidelne dvakrát do roka organizuje somelierske podujatie pre dámy, odborníčky aj laičky na tému šumivé víno, jeho vychutnanie a spojenie s gastronómiou. Hlavným bodom večera bolo aj tento krát snúbenie jedla a sektu, pričom menu starostlivo vybrala Ing. Ingrid Vajcziková, PhD., hlavná enologička spoločnosti Hubert J.E. v spolupráci so šéfkuchárom hotela Albrecht, Patrikom Lednárom. Okrem chutnej večere si prítomné dámy mohli vychutnať aj špeciálne pre nich namiešaný sviatočný nápoj na báze sektu a dozvedieť sa viac o diamantových šperkoch. Vrcholom večera bolo predstavenie novej limitovanej edície sektu Hubert de Luxe s etiketou, ktorá bola vytvorená z obrazu namaľovaného dámami v lete. Prvýkrát bol predstavený Hubert de Luxe v priehľadnej fľaši, namiesto tradičnej zelenej. Fľaše z nepredajnej limitovanej edície sú určené dámam, ktoré sa na Dámskom Hubert clube pravidelne zúčastňujú.

Sekt Hubert de Luxe je obľúbený medzi milovníkmi aromatických sektov a svoje miesto si našiel predovšetkým u ženskej časti konzumentov šumivých vín. Je charakteristický plnou sladkou chuťou, jasnou, zlatistou farbou, jemným perlením a neodolateľnou vôňou zrelého hrozna s muškátovým buketom. Je to sekt, ktorý Vám aj v pochmúrnom počasí vylepší náladu, svojou krásnou vôňou Vám pripomenie slnečnú jeseň vo vinohradoch. Toto výnimočné biele šumivé víno vzniká spojením aromatických odrôd Irsai Oliver a Muškát Moravský.