Do Bratislavy zavíta vokálna senzácia Naturally 7. Užiť si ju môžete so sektom Hubert

DSC_5869

Sedemčlenná a capella formácia Naturally 7 už čoskoro zavíta na Slovensko. Fanúšikovia si ju budú môcť po prvý raz užiť v Bratislave v rámci celoročného festivalu City Sounds. A opäť pri tom nebudú chýbať sekty Hubert, oficiálny nápoj jesennej časti City Sounds.  

Zoskupenie Naturally 7, ktoré namiesto hudobných nástrojov používa len ľudský hlas, sa v priebehu niekoľkých rokov vyšplhalo z klubov na najväčšie svetové pódia. Sedem štúdiových albumov, účasť na najväčších jazzových festivaloch, ale aj viac než 450 odohraných koncertov v rámci celosvetového turné s kanadským spevákom a štvornásobným držiteľom Grammy Michaelom Bublé. Aj to je portfólio formácie Naturally 7, ktoré medzičasom odohralo koncerty v 25 krajinách sveta. Zoskupenie sa objavilo na koncertných pódiách USA, Veľkej Británie, Kanady, Číny, ale aj krajín Európy, Južnej Ameriky, Ázie či v Austrálii. Ich hudobná produkcia pozostáva zo skladieb Quincyho Jonesa, Michaela Bublého, Herbieho Hancocka, Mahalie Jackson, Phila Collinsa, či skupín Coldplay a Queen.

Slovenský talent na úvod

Na koncerte ako predskokan vystúpi aj mladý talentovaný spevák a výtvarník Samuel Hošek so svojim vlastným projektom. Samuel je víťazom niekoľkých amerických a európskych súťaží. Spolupracuje s poprednými slovenskými hudobníkmi a umelcami ako sú Jureš Líška (Fallgrapp), Marek Rakovický (Lavagance) a ďalší. Fanúšikovia ho môžu poznať z hudobných spoluprác so skupinou Fallgrapp, Matys, Ľudové Mladistvá, rapera Supu – Biele noci. Taktiež vystupuje v rôznych divadelných a tanečných projektoch.

Vychutnajte si jedinečný hudobný zážitok v šumivej spoločnosti sektu Hubert. Už v pondelok 26. novembra 2018 v bratislavskom Ateliéri Babylon.